Мама є у кожного (майстер-клас)

У другу неділю травня святкується День Матері.
Мама — найперше слово, найближча і найрідніша людина, титул, до якого жінка йде через біль і страждання і пишається ним все життя… Вона створює сім'ю, яка стає основою життя всіх людей, символом добра, надії, щастя.
Це свято можна зробити дуже особливим, якщо провести його з найближчими людьми і подарувати їм радість. Варто обов'язково згадати, зателефонувати, приїхати до своєї матері, обійняти її. А ще можна з дітками виготовити аплікацію в техніці ЗD "Слоненя із мамою". Ця поробка стане чудовим подарунком для мам та бабусь.
Для виготовлення цієї аплікації ми взяли:
- картон блакитного, бузкового, жовтого, рожевого, помаранчевого, білого та чорного кольорів 
- ножиці
- клей

На слідуючому фото на аркуші паперу формату А4 ми розмістили всі детальки, з яких складаються герої аплікації. Для отримання шаблонів ви можете скачати фото і роздрукувати, або збільшити на екрані компьютера (ноутбука) до потрібного розміру і перевести з екрану, або просто перемалювати. 
Збираємо мама-слониху. 
Вухо відігнули, зробили "3D ефект" і приклеїли тільки смужку до голови.  Ніс-хобот до самого низу не приклеювали, за нього ми розмістимо маленького слоника.
У слоненяти повторили дії з вухом, а також відігнули пелюстки на квіточці. Квітку приклеїли до хобота. Вії намалювали гелевою ручкою. 
Для фону ми взяли 1/2 аркуша А4 картну помаранчевого кольору. В центрі розмістили маму-слониху, яка обіймає свого слоника. Наша аплікація готова.
На створення цієї картинки надихнув перегляд поробок в мережі Інтернет. 

Коментарі

Популярні публікації