Таємниці мікросвіту

Світ навколо нас здається таким знайомим і звичним, але варто поглянути на нього під мікроскопом чи через об'єктив фотокамери, як він разюче міняється.
улитки макро капли встреча HD обои для ноутбука
Наш мозок зазвичай не бачить дрібних деталей предметів, що б не перевантажувати себе надлишковою інформацією. Крім того, сили зору людини просто недостатньо, щоб роздивитися надто малі об'єкти.
Тому мікроскоп - один із найбільш значущих винаходів людства. Він дозволяє побачити все, що нас оточує, із зовсім іншого боку. Макрозйомка - це вид фотомистецтва в мікросвіті. Макрофотографові не потрібно подорожувати на край світу за цікавими кадрами: ці фотографії можна робити скрізь. Головне завдання макрозйомки - знайти і показати приховану красу і крихкість навколишного світу.
Кульбабка
Пліснява на поверхні помідора
Житло під шляпкою гриба
Фото: Duncan McNaught /Royal Society of Biology
Ікринка жовтої чагарникової жаби
Фото: Anup Deodhar/ Royal Society of Biology
Малазійський павук
Бюджетная макрофотография для бережливых
Равлики п'ють воду
Обои Улитки, мох, вода, макро, капля, рожки для рабочего стола ...
Книга "Мікросвіт. Світ навколо нас" надає змогу знайти незвичне у звичайних речах і побачити красу там, де б її , здавалося б, не може бути. Окрім фото комах, вірусів та бактерій, ви дізнаєтесь, як виглядають під мікроскопом застібка-липучка, папір, крейда, нитка у вушку голки та інше. Рекомендуємо для дітей 6-12 років.

Коментарі

Популярні публікації