Сільська бібліотека в умовах карантину

З 12 березня розпочався карантин через поширення респіраторних захворювань, зокрема вірусу COVID - 19. У зв'язку з цим, ми просимо змінити графік обслуговування читачів і намагаємось організувати дистанційну роботу бібліотеки.  Крім того, тимчасово припиняємо проведення масових заходів, засідань творчої майстерні, перегляди кінофільмів . 
Долучаємось до громадської інніціативи по пошиттю безкоштовних тканинних захисних масок. Адже на території нашої громади аптек немає, маршрутне сполучення з іншими населеними пунктами скасовано. Придбати маску фактично ніде. За тканину дякуємо не байдужим пилявчанам.


В цих незвичних умовах навчаємось проводити свою діяльність в онлайн та телефонному режимі.
Проводяться роботи з фондом і вилученню морально застарілої та фізично зношеної літератури. Складаються акти для списання. Також проводиться аналіз за читацькими формулярами по виявленню боржників бібліотеки. Активно ведеться санітарно-гігієнічна обробка дезінфікуючими засобами приміщення бібліотеки, книжкових стелажів, полиць тощо.
Всі книги, що повертаються нашими читачами в цей період ізолюються на тижневий карантин.
Будемо раді зустріти своїх користувачів, щойно епідемія відступить і суспільство зможе повернутися до нормального життя.










Коментарі

Популярні публікації