Іграшкові вихідні в бібліотеці

Протягом місяця в нашій бібліотеці для малюків відбувалась акція «Іграшкові вихідні в бібліотеці». Щотижневий фотозвіт наші читачі спостерігали на сторінці бібліотеки у Фейсбуку.

Незвичайний бібліотечний захід для малюків «Іграшкова ніч в бібліотеці» (Stuffed Animal Sleepover) вельми популярний у США та Японії.  Переймаємо досвід!!!
На наш заклик - "Хочеш знати які пригоди чекають на твого улюбленця? Принось іграшку до бібліотеки, залишай на ніч або вихідні і отримуй фотозвіт у Фейсбуку про те, що відбувається в бібліотеці, коли там немає нікого з дорослих" - відгукнулись маленькі читачі.
Першим учасником погодився стати зайчик Коська (іграшка Богдана). Він розважався у бібліотеці на вихідних і от що приховані фотокамери зафіксували.
Кося 
погрався у хованки, трішки почитав, познайомився з лялькою Ладою, позаймався альпінізмом та поспав на книжковій поличці
























Хто не забоявся стати наступним учасником бібліотечної суперакції? Хто всі вихідні забавлявся, стрибав, читав, карабкався по книжкових полицях, пустував і розважався в бібліотеці?
Знайомтесь! Це кіт Макс (іграшка Матвія) та лошатко Коні (іграшка Сергія). Вони зустрілись і потоваришували в бібліотеці, а приховані камери спостерігали за їхніми пригодами.
Виявилось, що іграшки полюбляють розфарбовки, із задоволенням грають в шахи, а ще з вірним другом цікаво грати в лицарів, підкорювати верхні полиці стелажів та розгадувати загадки!!! 


 













Знайомтесь! Це баранчик Шон (іграшка Наталі). Шон дуже допитливий, позаглядав в усі таємничі місця, які є в бібліотеці, не пропустив жодної скрині. Читав книги про тварин, трохи побалакав з пандами, покатався на прялці та подивився мультики про своїх закордонних родичів.
 






А завершилась наша акція супергеройськими (іграшковими) вихідними в бібліотеці, і останнім учасником став Людина-павук (іграшка Артема).

Такого спритного учасника в нас ще не було, павук виявився справжнім героєм і джентельменом. Він зустрівся з леді, викликав на поєдинок монстра, подорожував на шхуні, осідлав диво-птаху і залишив на пам'ять автограф-ієрогліф слово "хоробрість".











Дякуємо, що довіряли нам своїх іграшкових друзів.

Коментарі

Популярні публікації