Подяка за подаровані книги

Бібліотека щиро дякує Пилявському сільському голові Савєльєвій Галині та Громадській організації «Пилявський оберіг» за нові дитячі книги (46 книжечок). 

В цей час, коли надходження нової літератури дуже незначні, можливість перегорнути яскраві сторінки нових цікавих видань принесла дітям багато задоволення. А як горять очі у дітей, коли вони беруть нову книгу до рук? Ці погляди, відчуття неможливо передати, їх потрібно бачити і відчути. Нехай нові книги тішать серця маленьких пилявських «читайликів»! Дякую за небайдужість і турботу!
А також висловлюємо подяку Петрик Світлані, мешканці с. Пилява, за подаровані книги. Трішки із запізненням, але все ж таки. Бібліотека завжди щиро і безмежно вдячна за подаровані книги, я впевнена – вони обов’язково знайдуть свого читача і стануть важливою частинкою нашого цікавого і змістовного фонду. Тож, пані Світлано, Вам щире «Спасибі» за цінний подарунок, за те, що не залишилися байдужою до бібліотечного життя, до книги та до людей. Хай Бог допоможе у всіх ваших справах.

Коментарі

Популярні публікації