Сinema hall в бібліотеці

Бібліотека в селі – це не тільки місце для читання книжок, це хороша атмосфера, естетика, влітку – розваги на свіжому повітрі, взимку – тепла розмова за чашкою чаю. Це приміщення має стати місцем зустрічей, відпочинку, перегляду фільмів, розмов тощо


Гадаю я не єдина, хто вважає що настав час трохи змінювати формат діяльності бібліотек, намагатися урізноманітнити пізнавальну складову. Відкриття в бібліотеці кінозалу (в пер. на англ. «cinema hall») - є однією з форм інформаційного та навчального процесу, метою якої є збільшення інтересу до читання у дітей та молоді шляхом перегляду кращих зразків кінофільмів і спільного їх обговорення. - Чому цікаво буде дивитися фільми в бібліотеці? Зараз в кожному будинку є комп'ютер, ви скажете. Фільми можна купити або подивитися в Інтернеті. Але це не дає того відчуття, яке дає колективний перегляд і обговорення змісту фільму з однолітками.

В Пилявській сільській бібліотеці ще в липні цього року запрацював кінозал, вже протягом літніх канікул тут демонстрували дітям навчальні тематичні фільми, цікаві мультики, якісні повчальні мистецькі кінострічки. А сталась ця подія завдяки пані Хайден-Марі Шайблер, дружині засновника ТОВ «Агробуг». Саме пані Марі надала грошову допомогу у розмірі 16 тис. грн. для придбання телевізора із функцією SMART TV із діагоналлю екрана 49 дюймів. Щиро дякую керівництву ТОВ «Агробуг» за те, що Ви вже 11 років працюєте з нами і вносите величезний вклад у розвиток нашої громади! 

Коментарі

Популярні публікації